Vypnite si prosím AdBlock Reklamy sú náš jediný spôsob ako môže portál fungovať zadarmo. Vypnite si prosím AdBlock pre náš portál, ktorý ich blokuje a obnovte stránku.
Nemusíte sa báť, nebezpečné a otravné reklamy vyskakujúce z videií ostanú naďalej blokované!!


Vyhľadávač lacných leteniek LadyWander.com LadyWander.com je nový vyhľadávač lacných letov. Pozrite si napr. lacné letenky z Bratislavy

Beverly Hills 90210 online

Beverly Hills, 90210

Steve, Brandon, Andrea, Valerie, Dylan, Kelly, Brenda, David, Donna. To jsou hlavní postavy seriálu o mladých a pro mladé, kde je každý bohatý, chytrý, úspěšný a jak jinak, než i krásný. Prostě narozeni v Americe. Ale i přes perfektní předpoklady k vedení života bez útrap si jimi tito neposkvrnění lidé procházejí. Potýkají se s prvními láskami, se zklamáním z nich, s jejich návraty. Někoho zláká svět drog, jiného do své moci polapí “démon alkohol“, někdo neplánovaně otěhotní... Jen Steve je pořád v pohodě. Ale i přes veškeřé spory, které mezi sebou kdy měli, jsou to přátelé a nic na světě nemají radši víc, než jeden druhého (a svoje rodiče).


Pozeraj seriál Beverly Hills 90210 online


Zo seriálu Beverly Hills 90210 (Beverly Hills, 90210) pre Vás máme 10 sérií, 285 epizód na pozretie online, na výber máte celkovo z 570 zdrojov.



1. séria 2. séria 3. séria

4. séria 5. séria 6. séria

7. séria 8. séria 9. séria

10. séria

Obľúbené seriály



TOPlist